Welkom bij IJsclub Stompetoren

IJsbaan gesloten:
na 5 fantastische ijsdagen is de ijsbaan in Stompetoren nu gesloten. Alle vrijwilligers enorm bedankt voor hun hulp, alle bezoekers bedankt voor hun komst en samen hebben we laten zien dat er ondanks alle corona ellende toch veel schaatsplezier mogelijk is, dank daarvoor.

Rabo Clubsupport
Geweldig nieuws van Rabo Clubsupport, ijsclub Stompetoren krijgt door de vele stemmen die Rabobank leden ons hebben gegeven € 528,46 van Rabo Clubsupport.
Iedereen die op ijsclub Stompetoren heeft gestemd ENORM BEDANKT hiervoor. De ijsclub wil dit geld gebruiken om nieuw reclame materiaal aan te schaffen, zoals vlaggen, banners en dergelijke. Nogmaals BEDANKT ALLEMAAL!

We zijn ook te vinden op Facebook. Like onze pagina en blijf op de hoogte van alle onze activiteiten.

Lidmaatschap
Wilt u ook lid worden van onze ijsclub of wilt u uw lidmaatschap opzeggen? Stuur dan een e-mail naar info@ijsclubstompetoren.nl. Wij nemen hierna contact met u op. Onder contributie vindt u onze tarieven.

Voor opmerkingen en vragen: info@IJsclubstompetoren.nl